Barbara Lok terug in Zwartsluis

Barbara’s zang studio Lokaal eindelijk gereed in Zwartsluis

Na 25 jaar is Barbara Lok weer terug in haar geboorteplaats Zwartsluis. Op zanggebied heeft ze zeer veel ervaring en dat wil ze graag delen met andere mensen.
Daarom staat haar zangstudio open voor iedereen die zangles wil. Gewoon om pretentieloos te zingen of om echt over een drempel heen te stappen. Je hebt al jaren willen zingen, maar je weet niet hoe? Ontdek het plezier wat zangles je kan geven.

De stem is een fantastisch instrument, die je altijd bij je hebt, dus je kan altijd heerlijk oefenen.
Door haar enorme kennis en opleidingen en vooral ervaring, weet Barbara als geen ander hoe het is om mensen te leren hoe zijn/ haar stem te gebruiken en te enthousiasmeren. Er zijn veel methodes, maar je moet kijken naar de persoon, wat bij haar of hem past.
Ook is er de mogelijkheid om jouw favoriete nummer professioneel op te nemen in haar studio. Dit is een vast onderdeel in haar lessen.

Samen met de Sluuspoort gaat Barbara 5 keer per jaar de welbekende Sunday Sessions organiseren, waarbij elke zangleerling de kans krijgt om veel podiumervaring op te doen, o.l.v een live bandje. En met als klapper op de vuurpijl: Het Grote Sunday Sessions Gala.
Hierbij wordt elke keer een thema gekozen: ABBA, Jeugdsentiment etc… Houd www.sluuspoort.nl in de gaten, wanneer en hoe?

Barbara Lok heeft een indrukwekkende staat van dienst. Al op jonge leeftijd maakt zij deel uit van een muziektheatergroep en thuis in Zwartsluis heerst er een levendige muziekcultuur. Vanaf haar negentiende studeert zij zang lichte muziek, eerst aan het conservatorium in Zwolle en later in Hilversum. Tijdens haar studiejaren doet Barbara een berg praktijkervaring op als zij onderdeel uitmaakt van een in Duitsland immens populaire meidengroep. Na haar afstuderen start zij met lesgeven aan diverse muziekscholen. In die tijd vraagt men haar auditie te doen als achtergrondvocaliste bij Willeke alberti, wat resulteert in een jarenlange hechte samenwerking. In 2005 staat zij in de finale van het Nationaal Songfestival met het liedje “Tranen in De Stilte”. Momenteel doceert Barbara Lok zang op diverse locaties in het land en zingt zij regelmatig op de voor-en achtergrond.

Barbara Lok is de grondlegger van de musical Storm over Beulaeke, wat een ongekend succes is geweest in Giethoorn en Steenwijk.
Samen met Jan Blei gaat ze volgend jaar weer een nieuw avontuur aan; n.l de nieuwe musical Het Mysterie Wardenier, wat in Mei 2019 haar premiere gaat beleven in theater De Meenthe in Steenwijk.

Voor meer info:
contact@barbaralok.nl