Stefan Stasse & Carmen Sars in Podium Lokaal

De bekende deejay Stefan Stasse en zangeres Carmen Sars staan 21 april met een bijzondere voorstelling in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Ze brengen met ‘Aangeraakt door Liefdeeen unieke theaterbeleving over leven en liefde, met muziek en poëzie als instrumenten.

Stasse is bekend van de Top2000 en het radio2-programma ‘Staat van Sasse’. Daarnaast is hij televisiepresentator en acteur. Sars is singer-songwriter met een Zilveren Harp in haar bagage. Ze schrijft haar eigen nummers en is ook componist van Dans Me Gek, waarmee Ramses Shaffy en Willeke Alberti een hit scoorden.

In Podium Lokaal brengt ze haar jazzy, bluesy chansons in afwisseling met de stem van Stasse die teksten en gedichten voordraagt van onder meer Ramses Shaffy, Erich Fromm, Ronald Holst en Fernando Pessoa.

Het duo wordt in Sint Jansklooster begeleid door muzikanten die tot de top van de Nederlandse jazzwereld behoren. Pianist Hans Vroomans en Ruud Breuls zijn bijvoorbeeld bekend van het Metropole Orkest.

De voorstelling op 21 april begint om 20.30 uur. Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl