Popkoor Wanne Be…

Woensdagavond 12-7-2017 heeft pokoor Wanne Be opgetreden bij het Paviljoen aan het Wiede met popkoor Wanne Be.
Hiermee werd dit  jaar op een gezellige manier afgesloten, ze zongen de nieuwste nummers en ondertussen kon er (op eigen kosten) een hapje en drankje genuttigd worden.
Er was een mooie opkomst en na een erg regenachtige dag, scheen de zon nu ook lekker.  Na een goede warming-up op het strandje, begonnen we met het inzingen om vervolgens om 19.00 de eerste set nummers te laten klinken. Om 20.00 kon de tweede set nummers beluisterd worden.

Terwijl in Nijmegen  Guns N Roses optrad, kon er bij ons ook naar geluisterd worden met Sweet Child of Mine by Popkoor Wanne Be J

De dirigente Iris Luijtjes, die de arrangementen zelf geschreven heeft en met piano begeleidt, was net als anderen tevreden over het optreden. Tevens Het was gezellig, mooi gezongen en heerlijk vertoeven  in het zonnetje.  Met onze 26  leden, kunnen we zeker nog  wel wat versterking gebruiken, dus wanneer het je leuk lijkt, kom gerust een keer kijken!