Sunday Sessions Gala in Sint Jansklooster

Voor de 2e keer wordt het Sunday Sessions Gala in Sint Jansklooster gevierd, n.l: het Dorpshuis: Sint Janskamp. Tijdens deze avond wordt het dorpshuis, omgetoverd tot een heus gezellig theater, waarin geweldige zangers en zangeressen uit Zwartewaterland, Flevopolder en Steenwijkerland zijn/ haar kunsten zullen gaan vertonen. Het zal een sfeer gaan uitademen a la Oscar uitreikingen, dus gala kleding is zeker gewenst. Want dit jaar bestaat het concept 5 jaar, dus extra feest.

Iedereen is welkom, we maken er een mooi feest van.

Wat zijn de Sunday Sessions?
Sunday Sessions is in 2011 voorjaar ontstaan! Elke eerste zondagmiddag v/d maand treden er steeds zangleerlingen van Barbara Lok op. De middagen ademen sinds het verenigingsjaar 2012/13 een competitief sfeertje uit. En sinds 2014 wordt het gehouden in Podium Lokaal in Sint Jansklooster.

Door het grote succes, van de afgelopen 4 jaren, waren er nu 8 zondagmiddagen gepland.
Elke leerling zingt 2 liedjes helemaal alleen. Daarnaast wordt er (verplicht) 1 kwartet of trio uitgenodigd welke ook 2 liedjes zingt. (Dat is een duo, trio of kwartet ). Per ‘Sunday Session’ zingen er dus ongeveer 8 of 9 leerlingen!
Daarnaast, wordt er elke maand stilgestaan bij een bepaalde artiest/ thema. Dit is ook een vast onderdeel! Via het YouTube kanaal : Sunday Sessions Vocaal Bokaal, kun je de optredens van de desbetreffende leerlingen nog eens terug kijken!

Per maand kan er gestemd worden op de uitvoerende leerlingen, d.m.v Pluimen die er worden uitgereikt door het desbetreffende publiek, die er op dat moment aanwezig zijn.
Tot en met de maand Mei/ Juni 2017, hebben we zo een heleboel maandwinnaars bij elkaar verzameld. En met ál deze mensen gaan we 8 Juli de officiële finale in, met een heuse jury.

In het jury “peloton”, zitten Burgermeester Eddy Bilder van Zwartewaterland en Lucie de Lange( zangeres en actrice ) en Jet Pit ( Regisseuse en Zangcoach ).
Er zijn publieksprijzen te winnen en natuurlijk de juryprijs.