Julian Thomas in Podium Lokaal (17-6)

Julian Thomas is de laatste artiest van het seizoen in Podium Lokaal. Hij zou op 18 maart al komen, maar was verhinderd vanwege ziekte. Nu zijn er een aantal vrij gekomen. Dus pak je kans, want deze artiest moet je horen en zien!
Succes is een relatief begrip voor Julian. Als zanger-pianist valt hij op tijdens talentenjachten, hij treedt in 2002 op met Jan Vayne en maakt zijn tv-debuut bij Ivo Niehe in 2004. Hij komt onder contract bij Sony BMG, maar heeft dan al twaalf jaar aan zijn debuutalbum gesleuteld.

Dat Marco Borsato laat weten fan van hem te zijn en hem het eerste exemplaar overhandigt van dat debuut betekent heel veel voor Julian. Het komt tot een samenwerking tijdens Symphonica In Rosso in 2006. In hetzelfde jaar staat Julian in het voorprogramma van de theatertournee van Trijntje Oosterhuis.
In 2009 verschijnt Julians tweede album, 35 Some Months. De dan 34-jarige zanger zit middenin een succesvolle theatertournee met Motel Westcoast, een project waarin hij met collega-vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Mirjam Timmer Amerikaanse popklassiekers ten gehore brengt.

Voor je het weet is het zeven jaar later: 2106 . Zeven jaar na zijn tweede album, zeven jaar waarin hij zijn hart en ziel in zijn liedjes heeft gestoken. Alles zelf geschreven, met minimale middelen opgenomen en zelf geproduceerd;
Someday is niet zomaar Julian Thomas’ nieuwe album. Het is Julian Thomas’ leven dat zich ontvouwt.” Diep graven in de spelonken van mijn hoofd, en dan de wegen bewandelen die zijn aangelegd naar mijn hart”.

Kom je ook luisteren, naar deze geweldige zanger, pianist, songwriter?
Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl Er is maar plaats voor maximaal 50 mensen.